Wat zeggen anderen

Een ervaring op zich!

Wanneer u een sloep huurt bij Adventure sloepverhuur is het belangrijk dat u zich aan de vaarregels houdt. Om onze natuur mooi te houden, ruimt u natuurlijk uw eigen afval op en gooit u niets in het water. U houdt zich aan de maximum snelheden en houdt rekening met andere watersporters. U bezorgt anderen op geen enkele manier overlast. Bij overtreding van deze regels, kunnen wij u sommeren terug te komen en u geen sloep meer verhuren.

Lees voor meer informatie de Algemene voorwaarden voor de huur van vaartuigen bij Uitgeest Sloepverhuur.

Tips & Tricks

 • Weerbericht
  Houd het weer bericht goed in de gaten zo komt u niet voor verassingen te staan en bent u altijd op de hoogte wat u kunt meenemen!
 • Kleding
  Midden op een meer is het vaak wat kouder dan op het land. Houd daar rekening mee met je kleding. Neem op een zonnige dag ook iets warms mee om aan te trekken.
 • Schoeisel
  Draag op een boot nooit schoenen met zwarte of leren zolen. Trek schoenen aan die lekker zitten en waarmee u gemakkelijk van de wal in de boot en van de boot op de wal stapt.
 • Zonnebrand
  Door de weerkaatsing op het water verbrandt u sneller als u vaart. Zorg daarom voor zonnebrand met een hoge beschermingsfactor. Smeer vooral kinderen regelmatig in, zeker na een duik in het water.
 • Zonnebril
  Om geen last te hebben van de weerkaatsing van de zon op het water, is het verstandig een zonnebril te dragen, zeker als u aan het roer staat/zit. Goed zicht tijdens het varen is heel belangrijk om aanvaringen te voorkomen.